Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رقابت‌های بین‌‎المللی کشتی فرنگی جام تورلیخانوف قزاقستان و رنکینگ اتحادیه جهانی روزهای ۱۲ و ۱۳ خردادماه در شهر آلماتی برگزار شد که پویا دادمرز، علیرضا نجاتی، محمدرضا گرایی، رامین طاهری در وزن‌های ۵۵، ۶۰، ۷۲ و ۸۷ کیلوگرم به مدال طلا دست یافتند، پویا ناصرپور، پژمان پشتام، مهدی فلاح و امین میرزازاده در ۶۰، ۸۲، ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم صاحب مدال نقره شدند، محمدرضا مختاری و علی‌اکبر یوسفی در اوزان ۷۷ و ۱۳۰ کیلوگرم به مدال برنز رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عادل بالی‌تبار روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص تورنمنت بین‌المللی جام بولات تورلیخانوف قزاقستان اظهار داشت: در این مسابقات قرار نبود که با آمادگی کامل شرکت کنیم بلکه درصدد بودیم که نقاط ضعف و قوت خود را بشناسیم. برخی ملی‌پوشان در یک وزن بالاتر کشتی گرفتند. با این حال ۷۰ درصد از خواسته‌های کادر فنی را نفرات منتخب محقق کردند و نتیجه آن انصافا خوب بود.  

وی بیان کرد: محمدرضا گرایی، پژمان پشتام و علی‌اکبر یوسفی پس از رقابت‌های جهانی حدود هشت ماه از میدان دور بودند و با آمادگی کامل در قزاقستان حضور نیافتند. در آلماتی طبیعی بود به آن که می‌خواستیم رسیدیم تا فرصتی را که برای رقابت‌های جهانی ۲۰۲۲ صربستان در پیش داریم با برطرف کردن نقطه ضعف‌ها، نتیجه لازم را بگیریم.

بالی‌تبار با بیان اینکه در برخی از اوزان سه تا چهار کشتی‌گیر خوب داریم گفت: باید در این خصوص صبر کنیم. با توجه به در پیش بودن تورنمنت بین‌المللی ایتالیا در پایان ماه و همچنین اعزام برخی کشتی‌گیران به رقابت‌های بین‌المللی پیت لازینسکی لهستان، باید صبر کنیم در این تورنمنت‌ها مابقی نفرات را نیز محک بزنیم، سپس با محمد بنا سرمربی و اعضای تیم ملی کشتی فرنگی تصمیم و جمع‌بندی خواهیم کرد.  

مربی تیم ملی کشتی فرنگی با اشاره به اینکه محمدرضا گرایی تاکنون مقابل میرژان شرماخانبت از قزاقستان چهار مرتبه شکست خورده است، گفت: این حریف قزاق کشتی‌گیر خوبی بود. به اصطلاح کشتی‌گیرها بعضی بدن‌ها بهم نمی‌خورد، البته در مبارزه این ۲ در جام تورلیخانوف، گرایی طی یک اشتباه فن بارانداز را خورد ولی قطعا با این قابلیتی که دارد می‌تواند این کشتی‌گیر را در جهانی صربستان شکست دهد. باید بیشتر کار کنیم تا در پیکارهای جهانی که هر ۲ نفر یعنی گرایی و شرماخانبت در وزن ۶۷ کیلوگرم کشتی می‌گیرند، نماینده کشورمان برابر او به پیروزی برسد.

وی بیان کرد: گرایی در تورنمنت قزاقستان در یک وزن بالاتر نسبت به المپیک یعنی در وزن ۷۲ کیلوگرم کشتی گرفت. در این خصوص محمد بنا اشتباه نکرد و  و وی را به وزن عادی نیاورد. گرایی توانست کشتی‌های قابل قبولی بگیرد.

مربی تیم ملی کشتی فرنگی به وزن ۱۳۰ کیلوگرم نیز اشاره کرد و گفت: به نظر من گره در این وزن باز نشده چرا که امین میرزازاده با نتیجه ۲ بر ۲ علی‌اکبر یوسفی را در مبارزه رودرو شکست داد و البته میرزازاده نیز در فینال به کشتی‌گیر ترک باخت. باید صبر کنیم تا سرمربی در نشستی که با کادر فنی خواهد داشت چه تصمیمی در این رابطه خواهد گرفت. این احتمال وجود دارد که این ۲ نفر را به یک تورنمنت دیگر اعزام کنیم.

وی ادامه داد: نمی‌توان گفت که یوسفی یا میرزازاده بهتر از یکدیگر هستند بلکه هر ۲ پهلوان هستند و نشان دادند در هر میدانی که پای گذاشتند، نتیجه لازم را گرفتند. مهم این است که دوباره این ۲ کشتی‌گیر محکی در میدان خارجی خورده و با یکدیگر کشتی بگیرند. یوسفی و میرزاده کشتی‌های برابری دارند. سال گذشته در تورنمنت بین‌المللی پیت لازینسکی لهستان و امسال نتیجه کشتی آنان یک بر یک و ۲ بر ۲ شده بود.  این ۲ کشتی‌گیر به توانایی هم شناخت دارند چرا که از رده سنی جوانان با هم رقیب بوده و کشتی یکدیگر را بلد هستند.  

بالی‌تبار با اشاره به اینکه ملاک نباید کشتی مستقیم باشد افزود: بلکه باید ببینیم که کدام یک در برابر خارجی‌ها کشتی بهتری می‌گیرد. اعتقاد من این است که در مسابقات خارجی این ۲ نفر کشتی بگیرند و دوباره محک بخورند و با کشتی گیران خارجی رقابت کنند سپس می‌توان بهترین نفر را انتخاب کرد.

وی بیان کرد: تورنمنت متئو پیلکونه ایتالیا نیز در پیش است و با توجه به فاصله ۱۰ روزه با  مسابقات قزاقستان نفرات دیگر اردو به این تورنمنت اعزام خواهند شد. تصمیم نهایی تیم ملی را محمد بنا می‌گیرد. بعد از مسابقات قزاقستان هنوز نتوانستیم همدیگر را ببینیم. پس از حضور نیز صحبت‌هایی را داشته و باید ببینیم چه می‌شود.

نخستین مسابقه دارای سیستم رنکینگ تورنمنت بین‌المللی جام یاشار دوغو روزهای ۵ تا ۸ اسفند ۱۴۰۰  (۲۴ تا ۲۷ فوریه) در استانبول ترکیه برگزار شد. دومین رویداد دارای رنکینگ در آلماتی قزاقستان روزهای ۱۲ تا ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ (۲ تا ۵ ژوئن) برگزار شد.

متئو پیلکونه سومین تورنمنت دارای رنکینگ نیز یکم تا پنجم تیر ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد. آخرین سری از این نوع مسابقات نیز قرار است در قاره آفریقا و به میزبانی تونس برگزار شود. زمان برگزاری این پیکارها روزهای ۲۳ تا ۲۶ تیر (۱۴ تا ۱۷ ژوئیه) است.

رقابت‌های معتبر جام پیت لازینسکی لهستان نیز تیر ماه در شهر ورشو پایتخت لهستان برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها کشتی فرنگی کشتی فدراسیون کشتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشتی فرنگی کشتی فدراسیون کشتی کشتی فرنگی کشتی فدراسیون کشتی تورنمنت بین المللی کشتی فرنگی کشتی گیر تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۹۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمهوری آذربایجان و ارمنستان در یک قدمی امضای معاهده صلح

کارشناسان سیاسی معتقدند: اهمیت نشست وزیران امور خارجه آذربایجان و ارمنستان در آلماتی، به خاطر گشایش خطوط ارتباطی در یک توافقنامه صلح است اما دستیابی به یک وجه مشترک در مورد کریدور زنگزور دشوار است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، نشست وزیران امور خارجه آذربایجان و ارمنستان در تاریخ 10 می در آلماتی قزاقستان برگزار می‌شود. طرف آذربایجانی هنوز دستور کار این نشست را اعلام نکرده، اما وزارت امور خارجه ارمنستان به رسانه‌های این کشور گفت که در دستور کار موضوعات مربوط به تأیید تعهدات طرفین و همچنین بازسازی زیرساخت‌های حمل‌ونقل منطقه‌ای و مسیرهای تجاری است.

این دیدار در پس‌زمینه روند تحدید حدود و تعیین مرز بین دو کشور برگزار می‌شود. اگرچه مذاکرات جداگانه‌ای بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان با میانجیگری اتحادیه اروپا و روسیه صورت گرفته است، اما هنوز توافقنامه صلح امضا نشده است. اما از سال گذشته مذاکرات مستقیم بین دو کشور نیز انجام شده است. در حال حاضر مرزهای بین آن‌ها در این قالب مشخص می‌شود.

المان نصیروف، عضو کمیته روابط بین‌الملل و روابط بین‌المجالس مجلس جمهوری آذربایجان به خبرگزاری «توران» گفت: آذربایجان و ارمنستان در یک قدمی امضای معاهده صلح هستند. زیرا بسیاری از مسائل بسیار پیچیده‌ای که در انتظار حل شدن هستند، از قبل شروع به حل کرده‌اند. دلیل اصلی این امر این است که همه این‌ها بدون شخص ثالث اتفاق می‌افتد.

این نماینده تأکید می‌کند: قزاقستان به عنوان یک میانجی در نشست آتی عمل نمی‌کند، بلکه تنها به‌عنوان برگزارکننده این نشست عمل می‌کند. رئیس‌جمهور الهام علی‌اف موضع اصولی را بیان کرد که ما نیازی به میانجی نداریم، ما شکل روابط دوجانبه را ترجیح می‌دهیم. به همین دلیل، هیچ‌کس جرئت پیشنهاد یک مأموریت میانجیگری را ندارد. این پیروزی دیپلماتیک آذربایجان است.

به گفته نصیروف، تحدید حدود مرزهای دو کشور بر اساس اعلامیه آلماتی مصوب 1991 انجام می‌شود، بنابراین منطقی است در این نشست وزیران که در آن کشور برگزار می‌شود، به توافقات جدی دست پیدا کنیم.

وی در خصوص موضوعات مورد بحث در آلماتی معتقد است: روند تحدید حدود و مرزبندی هم‌اکنون در حال انجام است و تنها یک موضوع مهم باقی مانده است. این موضوع مربوط به احیای ارتباطات حمل‌ونقل بین دو کشور است. به نظر می‌رسد این موضوع محور اصلی نشست آلماتی باشد. معتقدم که هیچ استثنایی برای پیشرفت جدی در این مسیر در آلماتی وجود ندارد، تا زمانی که موضع نیکول پاشینیان تحت تأثیر یک شخص ثالث به خصوص فرانسه نباشد.

این عضو کمیته روابط بین‌الملل جمهوری آذربایجان، امکان امضای توافقنامه صلح در آستانه COP29 (کنفرانس آب‌وهوای سازمان ملل) که در ماه نوامبر در باکو برگزار می‌شود را رد نکرد.

الخان شاهین اوغلو رئیس مرکز تحقیقات اطلس می‌گوید: در حال حاضر دو روند بین آذربایجان و ارمنستان در جریان است. اولین فرآیند مربوط به تعریف مرزها است و در اینجا موفقیت‌های آشکاری وجود دارد. روند دوم تحت کنترل وزرای خارجه است و مربوط به متن توافقنامه صلح است. اگرچه هیچ پیشرفت آشکاری در اینجا وجود ندارد، اما مذاکرات مستقیم در حال انجام است.

به گفته این کارشناس، نکته اصلی این است که اکنون مذاکرات بدون میانجی انجام می‌شود. زیرا هر واسطه‌ای منافع خصوصی دارد و سعی می‌کند آن منافع را دیکته کند. قزاقستان یک میانجی نیست، خود را اعلام کرده که فقط مکانی را برای نشست فراهم می‌کند. اگرچه ما به میانجی نیاز نداریم، اما به فضا نیاز داریم. در آینده ممکن است مذاکرات آنقدر پیشرفت کند که جلسات بعدی در باکو و ایروان برگزار شود.

شاهین اوغلو معتقد است: کار اصلی در آلماتی روی متن توافقنامه صلح خواهد بود. بحث در مورد مرزها تا مدتی ادامه خواهد داشت. هنوز هم دستیابی به یک وجه مشترک در مورد کریدور زنگزور (جاده عبوری از منطقه سیونیک ارمنستان) دشوار است. با این حال، مقررات کلی در مورد گشایش خطوط ارتباطی را می‌توان در یک توافقنامه صلح یا یک توافقنامه چارچوب گنجاند. اهمیت جلسه در آلماتی ممکن است دقیقاً همین باشد.

به گفته این کارشناس سیاسی، روسیه به وضوح علاقه‌ای به مذاکرات مستقیم بین ارمنستان و آذربایجان ندارد. زیرا تأثیر خود را از دست می‌دهد. وقتی روسیه به عنوان یک میانجی عمل می‌کند، فرصتی برای نفوذ در هر دو طرف به دست می‌آورد. روسیه مدتی است که می‌گوید نقشه‌هایی در آرشیو من وجود دارد، بیایید بر اساس این نقشه‌ها تحدید حدود کنیم. اما امروزه نیازی به این نقشه‌ها نیست. اینکه هر دو طرف عملاً از میانجیگری روسیه امتناع کردند، می‌توان آن را موفقیت تلقی کرد.

گفتنی است، در اوایل دهه 1990، مناقشه قره‌باغ باعث درگیری بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان شد. منطقه قره‌باغ آذربایجان و 7 ناحیه اطراف آن اشغال شد. در نتیجه جنگ 44 روزه در سال 2020، باکو کنترل آن 7 ناحیه و بخشی از قره‌باغ را به دست گرفت.

علاوه بر این، باکو در 19 تا 20 سپتامبر 2023 «عملیات ضد تروریستی محلی» را در قره‌باغ اعلام کرد. ایروان این اقدام را «پاکسازی قومی» ارزیابی کرد. بعدها مهاجرت جمعیتی ارامنه از قره‌باغ به ارمنستان صورت گرفت.

مذاکرات دوجانبه صلح جمهوری آذربایجان و ارمنستان در آلماتی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری اردوی شاگردان کاوه در مازندران فقط با ۶ کشتی‌گیر
  • رقابت ۵۷۲ تکواندوکار در مسابقات قهرمانی آسیا
  • جمهوری آذربایجان و ارمنستان در یک قدمی امضای معاهده صلح
  • ناصرپور، بداغی، هدایت و بالی در راه تورنمنت ارمنستان
  • کامران در وزن ۸۶ کیلوگرم؛ بشنوید و باور کنید
  • یک «طلا» پایان بوکس ایران را خوش کرد/ زنگ خطر برای برخی اوزان
  • دادگاه لاهه و دوراهی حق‌گرایی و غرب‌گرایی
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • (عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان
  • ورزشکار کیش در رتبه سوم مسابقات کشتی نونهالان کشور