Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

ایران و روسیه از سالیان دور در کشتی رقیب یکدیگر بوده‌اند. در هر نسلی هم ستاره‌های کم نظیر کشتی زیر پرچم ۲ کشور، استعداد خود را نشان داده‌ا‌ند. در همین رابطه آرتور سارگسیان به تازگی قهرمان کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال جهان شد. وی کمتر از یک ماه قبل مدال برنز کشتی جهان را در رده سنی بزرگسالان، کسب کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش رکنا، در همین رابطه آرتور سارگسیان  در خصوص کسب ۲ مدال کشتی در فاصله زمانی یک ماهه، اظهار داشت: ابتدا باید تشکر کنم. بسیار خوشحال هستم. چرا که کار خوبی انجام دادم؛ هنوز هم کار‌های زیادی برای انجام دادن در برنامه‌ام دارم.

وی افزود: همه دنیا می‌دانند که روسیه و ایران ۲ کشور پیشرو اصلی در مبارزه هستند و همه دیدار‌ها از اساس مهم است! اینکه بگویم مسابقات زیر ۲۳ سال یا جهانی مهم بوده نه اینطور نیست.

دارنده برنز کشتی جهان در پاسخ به این سوال که در حال حاضر قوی‌ترین کشتی‌گیر ایران چه کسی است، عنوان کرد: سوال سختی است. به سختی می‌توان فردی خاصی را مشخص کرد. در مسابقات جهانی همه خوب هستند، اما واقعیت این است که مبارزه محمدرضا گرایی کشتی‌گیر ارزنده ایرانی را دوست دارم.

سارگسیان پیرامون سبک و قدرت مبارزه عبدالرشید سعدالله‌اف (دیگر کشتی گیر روس) گفت: سعدالله‌اف در کشتی یک افسانه است، یک مرد سنگی، دستاورد‌های او در دنیای کشتی بیشتر از هر چیز دیگر صحبت می‌کنند و نیاز به توضیح بیشتری نیست.

وی درباره اینکه آیا مبارزه یا کشتی راحتی داشته، عنوان کرد: در مسابقات جهانی هیچ رقیب ضعیفی وجود ندارد، همه اینجا هستند تا مبارزه خودشان را نشان دهند و پیروز شوند، بنابراین مبارزه راحت وجود نداشت.

کشتی گیر روس درباره اینکه آیا هنوز به مسابقات جهانی و نفر سوم بودن فکر می‌کند، گفت: بله، من هنوز به جام جهانی اسلو فکر می‌کنم، برای طلا به آنجا رفتم، اما چیزی وجود دارد، ما به کار خود ادامه می‌دهیم، من نمی‌توانم این شکست را قبول کنم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: دارنده برنز کشتی جهان محمدرضا گرایی صراط کشتی گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۶۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی طهایی درباره ثبت مسابقات قهرمانی کشوری دوومیدانی ایران در تقویم فدراسیون جهانی، اظهار کرد: برای کسب امتیاز باید تقویم سالیانه ایران را در فدراسیون جهانی ثبت می‌کردیم تا مسابقات ما رسمیت داشته باشد. سیستم تقویم جهانی به این صورت است که هر ورزشکاری یک امتیاز دارد و نتایج را معمولا براساس ۵ مسابقه و بالاترین رتبه‌ای که در طول سال کسب کرده است، محاسبه می‌کنند. این امتیاز برمبنای رنکینگی است که در مسابقه به دست می‌آورند و در آن مسابقه شرکت کرده اند. 

وی افزود: این رنکینگ‌ها به این صورت است که از بالاترین رده یعنی او دبل یو که شامل مسابقات قهرمانی جهان و المپیک است، آغاز می‌شود و ۳۷۰ امتیاز دارد و بعد از آن مسابقات لیگ الماس و آسیایی و منطقه‌ای در رده‌های دی اف، جی اف و‌ای بی سی دی‌ای اف برگزار می‌شود. 
مدیر روابط بین الملل عنوان کرد: مسابقات اف ۱۵ امتیازی است و قهرمانی کشور‌ها در رده ب قرار می‌گیرد و ۱۰۰ امتیاز دارد. این سیستم رده بندی به این صورت است که از اول ژانویه سال ۲۰۲۳ فدراسیون جهانی اعلام کرد اگر مسابقه‌ای در تقویم جهانی ثبت نشود به تبع آن هیچکدام از نتایج ورزشکاران را نمی‌تواند ثبت کنند و این نتایج در نظر گرفته نمی‌شوند. 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ۶ ورزشکار شانس کسب سهمیه المپیک دارند و مدت زمان محدودی تا المپیک در پیش داریم، این ورزشکاران مجبور بودند تا در مسابقات مختلف شرکت کنند و امتیاز خود را ارتقاء دهند. برای شخص دکتر مطیعی سرپرست فدراسیون و دکتر معتمدی دبیر کل فدراسیون این موضوع به دغدغه تبدیل شده بود که چرا مسابقات قهرمانی کشور ایران ۱۰۰ امتیاز  دارد و با شروع سال میلادی که زمان ثبت آن بود در تقویم جهانی ثبت نشده است، اما با پیگیری‌های فدراسیون وقت و رایزنی با فدراسیون جهانی، مسابقات قهرمانی کشور زنان که در ۲۷ و ۲۸ خرداد و مردان که در ۷ و ۸ تیر برگزار می‌شود، در تقویم فدراسیون جهانی ثبت شد. 
طهایی گفت: خداراشکر این موضوع مورد تایید فدراسیون جهانی قرار گرفته است تا بتوانیم در مدت زمان مقتضی مسابقات را برگزار کنیم و رکورد این رقابت‌ها را ثبت و امتیاز آن برای کسب سهمیه استفاده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشتی آزاد انتخابی المپیک؛ جدال سرلک با ۲۶ مدعی جهانی
  • کار را تمام شده بدانید، تیم کشتی آزاد ایران در المپیک پاریس 5 نفره است
  • کامران در وزن ۸۶ کیلوگرم؛ بشنوید و باور کنید
  • امین میرزازاده با طلای دوم، دهمین طلای لوپز را نقره می‌کند
  • تانک روس قهرمان شد و غش کرد!
  • زمان آخرین انتخابی المپیک برای کشتی‌گیر ایران
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 
  • سرلک در جست‌وجوی آخرین سهمیه کشتی ایران
  • خیز کشتی گیر ایران برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک پاریس
  • کاوه: برخی‌ها دوست ندارند کشتی موفق باشد/ بروکس حریف آسانی نیست +فیلم